АВЕНЮ Q - Бродуейски мюзикъл за възрастни на 25 юни в Русе

АВЕНЮ Q – Бродуейски мюзикъл за възрастни на 25 юни в Русе

Време за прочитане: < 1 мин.

„АВЕНЮ Q – Бродуейски мюзикъл за възрастни“ по лиценз на MUSIC THEATRE INTERNATIONAL (Europe) ще бъде представен на 25 юни от 19 часа в Доходното здание.

Музика и стихове: Робърт Лопес и Джеф Маркс
Либрето: Джеф Уити (оригинална идея на Робърт Лопес и Джеф Маркс)
Превод на български: Любов Костова
Превод на песните: Десислава Софранова
Постановка: Уест Хайлър (САЩ) и Петър Кауков
Кастинг: Шели Бътлър (САЩ)
Сценография и костюми: Ивайло Николов
Кукли: Димитър Димитров и ателие на СКТ
Музикален ръководител: Роберта
Хореография и художествено осветление: Росен Михайлов
Тон-режисьор: Данаил Данаилов-Дидо
Участват: Камен Асенов, Венцислава Асенова, Цветелин Павлов, Лилия Гелева, Гьорги Георгиев – Антика, Павлета Семова, Мила Люцканова
Със специалното участие на Рафи Бохосян и с участието на Милен Кукошаров и Ангел Николов (пиано). Mюзикълът е представен за първи път на Бродуей от Kevin McCollum, Robyn Goodman, Jeffery Seller, Vineyard Theatre и The New Group.


Награда ИКАР 2018 за актьорския екип на спектакъла, в категория „постижение в кукленото изкуство“.
С подкрепата на Фондация Америка за България и Фондация Арт Офис.Препоръчителен родителски контрол – спектакълът не се препоръчва за лица под 16 г.“Авеню Q“ е изключително забавен мюзикъл за възрастни, който представя всички чувствителни теми на нашето време – расизъм, ксенофобия, гей-общество, порно-индустрия – всичко е подложено на добронамерена шега, която ни води към признаване и преодоляване на предразсъдъците и осъзнаване на различията.


„Авеню Q“ e весела притча за съзряването и остра сатира за проблемите на младите, възпитавани като деца от родителите си и от телевизионни програми като „Улица Сезам” и за това, как вече като възрастни трябва да поемат лична отговорност за живота си. Сблъсъкът с действителността на група неудачници – възпитани в ценностната система на американската демокрация – е твърде актуален и у нас, но тук ще можете да се насладите на извънредно смешна интерпретация на „тежките“ проблеми на живота.

Сподели:

Още новини от деня