Агенцията по заетостта: Отново на работа? Подгответе се от вкъщи!

Агенцията по заетостта: Отново на работа? Подгответе се от вкъщи!

⏰ Отново на работа? Подготвeте се от вкъщи!

Знаем, че на мнозина от Вас предстои да сменят домашната среда с работна. Независимо дали сте останали вкъщи по време на извънредното положение или пък сте преминали в редиците на търсещите нова работа – завръщането към редовния трудов режим почти винаги е свързан с известни притеснения. Социалната изолация, липсата на ритмични задължения в друга среда и към различни от близките Ви хора, може би са разсеяли Вашите трудови навици и увереност, отвикнали сте да общувате лице в лице, да следвате обичайния ред за изпълнение на задачите си.

▶️ Агенцията по заетостта стартира инициатива в помощ на всички, които биха искали да направят нещо полезно за себе си, докато все още са у дома, подготвяйки се за по-плавно завръщане на работа или започване на нова такава.

Независимо дали сте безработен, работещ, учащ или работодател, ограничаването на регулярната работа и социалните контакти не бива да се отразява на Вашето развитие. В поредица от публикации ще Ви предложим различни възможности, чрез които всеки може сам да усъвършенства своите умения или да придобие нови такива, включително в домашни условия, с помощта единствено на своя компютър.

▶️ Стартираме утре с нашето първо предложение – не пропускайте да научите повече на нашата страница!

Превърнете престоя вкъщи в предимство, като оползотворите своето свободно време! Изненадайте себе си, близките си, и най-вече – своите настоящи и бъдещи работодатели!

Сподели:

Още новини от деня