Агенция „Виза“ започна серия обучения по ключови компетентности в Русе

С темата за ефективното общуване с колеги и клиенти Агенция „Виза“ към Българо-румънската търговско-промишлена палата започна серията безплатни обучения за подобряване на ключовите компетентности, предназначени за търсещи работа и за хора, изграждащи професионална кариера.

Обучението с лектор Надежда Ванева, експерт с дългогодишен опит в сферата на комуникациите, се провежда днес и утре (8 и 9 октомври 2018) в хотел „Дунав“. То дава основни теоретични познания на тема общуване и множество практически съвети за значението на невербалната комуникация, работа в социалните мрежи – стрес или помощник на бизнеса; начина и езика на бизнес кореспонденцията и др.

Следващото обучение на Агенция „Виза“ е планирано за 10 и 12 октомври в хотел „Дунав“, темата е „Общуване през границата“ с лектори Анна Вълчева и Юлия Баховски. Обучението е адресирано към хора, търсещи работа в съседната държава, или представители на бизнеса с интереси в Румъния.

Подготвя се и обучение по предприемачески умения.

Желаещите могат да се запишат чрез формата за заявка на сайта на Агенция „Виза“ jobsvisa.eu.
Обученията се осъществяват в рамките на Проект „ВИЗА – Агенция за трансгранична трудова мобилност“, финансиран от Програма Интеррег V-A Румъния – България, който се изпълнява от Българо-румънска търговско-промишлена палата с партньор Асоциация за устойчиво развитие Слатина.

Сподели: