Как да се възползвате от е-услуги за регистрация като безработно лице?

Агенция по заетостта: Отново на работа? Подгответе се от вкъщи!

Понякога се чудите какъв тип професия подхожда на личността Ви? В каква работна среда бихте се чувствали добре? Професията, за която сте мечтали като деца, дали всъщност е това, което би Ви удовлетворило и бихте правили с удоволствие? Всеки е изправен пред тези въпроси.

Както вече споменахме, Агенцията по заетостта стартира инициатива в помощ на всички, които биха искали да направят нещо за себе си, докато все още са у дома, подготвяйки се за завръщане на работа или започване на нова такава.

За да дефинирате и прецизирате по-добре своите професионални ценности, препоръчваме да направите Теста за определяне на важните професионални ценности, който може да намерите на страницата на Агенцията по заетостта в рубриката Търсещи работа/Професионално ориентиране/Придобиване и развитие на компетентности и личностни умения: http://www.fbo.bg/test-tipove/

Превърнете престоя си вкъщи в нещо приятно и полезно за Вас. Открийте подходящата за Вас професия, която най-добре Ви подхожда. Дали ще бъде това, което пазите в съзнанието си и за което сте мечтали или всъщност е нещо съвсем различно…? Изненадайте себе си! Погледнете през друга, неочаквана дори и за Вас, призма!

Сподели:

Още новини от деня