Руми-Дент лого

АГППД – Руми – Дент ООД

За нас

румяна купенова руми дент

Д-р Румяна Купенова е общопрактикуващ лекар по дентална медицина.

Завършва факултет по ДМ – София през 1977 година, а специализация по детска дентална медицина през 1986 г. От 1980 година работи в отделение по детска стоматология в Стоматологична поликлинка Русе. Работи като специалист в училищата „Олимпи Панов“, „Възраждане“, „Братя Миладинови“, Математическа гимназия, Английска гимназия, „Йордан Йовков“.

Следдипломната си квалификация д-р Купенова продължава и до днес, участвайки в различни практически и теоретични курсове и лекции на български и световни лектори в областта на денталната медицина.

Работи с НЗОК.

к владимирова руми дент

Д-р К. Владимирова – Специалист по Детска дентална медицина

Завършва Факултета по дентална медицина на Медицински университет в град Пловдив през 2010 г. След дипломирането си кандидатства и е единствен приет специализант по детска дентална медицина за 2011 година във Факултета по дентална медицина – гр. София. Специализацията си провежда под ръководството на проф. Милена Пенева и завършва през 2014 г.

В периода 2011 – 2015 г. работи в катедрата по детска дентална медицина на университета в София и в три от клоновете на клиники „ЕО дент“ – една от водещите в България. Там придобива опит за работа с деца с общи заболявания и психични проблеми под обща анестезия.

Д-р Владимирова продължава да се усъвършенства, участвайки в редица курсове на български и световноизвестни лекари в областта на детската дентална медицина.

Член е на Асоциацията на детските дентални лекари в България и делегат на Български зъболекарски съюз в град Русе.

Работи с НЗОК.

георги йорданов руми дент

Д-р Георги Йорданов – Общопрактикуващ дентален лекар

Д-р Г. Йорданов завършва Факултета по дентална медицина на Медицински университет в град Пловдив през 2010 г. За периода от 2010 до 2015 г. има възможност да продължи следдипломната си квалификация в две от престижните клиники в град София, в областта на ендодонтията и естетичната дентална медицина.

Има множество завършени практически и теоретични курсове при водещи в съответните области специалисти от Европа и Русия.

През 2016 г. се присъединява към екипа на Руми-Дент град Русе. Разполага с една от най-модерните в световен мащаб апаратури за обработка на коренови канали.

Работи с НЗОК.

Услуги
  • Детска дентална медицина
  • Профилактика
  • Естетична детска медицина
  • Ендодонтия
  • Протетична детска медицина
  • Избелване
Здравето на децата е най-важно, а може да бъде и забавно …
Къде се намираме?

град Русе, улица Плиска 54, блок Перла, етаж 1
Телефон 082 841 190; 0895 648 062 – д-р Румяна Купенова; 0895 648 063 – д-р К. Владимирова
Email [email protected]
  @rumident

Сподели: