Мутафчийски

Александър Мутафчийски: С огромно вълнение очаквам срещата си с публиката на Малката Виена

„С огромно вълнение очаквам срещата си с публиката на Малката Виена – прекрасният и любим за мен град Русе, и още в самото начало най-сърдечно искам да благодаря на Директора на Държавна опера- Русе Пламен Бейков, както и на Главния диригент на Операта Маестро Димитър Косев, за доверието и отправената към мен покана да сътворим съвместно с целия творчески екип един вълнуващ концерт-спектакъл!

А кой ще дойде на гости в Малката Виена?!

Всички ние – солисти, хор, балет, оркестър и публика ще посрещнем Нейно Величество Оперетата – грациозна, вечно млада, вълнуваща ни до сълзи или предизвикваща спонтанните ни усмивки!

Оперетата – непреходна и обичана, вълнуваща сърцата и душите на много поколения, ще се появи пред публиката в пълния си блясък!

Ще предизвика празничен заряд и незабравими емоции с любимите ни мелодии от най-известните шедьоври от съкровищницата на световната оперетна класика – „Царицата на чардаша“, „Графиня Марица“, „Веселата вдовица“, „Страната на усмивките“…

Все любими оперети, които са имали своите премиери във Виена преди много, много години… и от голямата и бляскава австрийска столица са тръгнали триумфално по света, за да стигнат и тук, при нас, в „Малката Виена“ и да ни завладеят с музиката и сюжетите си!

Оперетата е приказка за любовта, която с екипа на Държавна опера-Русе ще разкажем на нашата публика в един неповторим и много бляскав концерт.

Очакваме ви!“

Това каза звездата на оперетата Александър Мутафчийски – режисьор и солист на Оперетния галаконцерт – спектакъл „На гости в Малката Виена“ малко преди да пристигне в Русе за репетиции!

Очаквайте изключителното събитие на 30 юни, петък, от 20.30 часа на площада пред Русенската опера!

Билети на каса Опера и на www.ruseopera.com

Сподели: