Александър Урумов ще представи първата част от своята поредица „Пътят към Армагедон“ - "Бутон в мозъка"

Александър Урумов ще представи първата част от своята поредица „Пътят към Армагедон“ – „Бутон в мозъка“

Александър Урумов ще представи първата част от своята поредица „Пътят към Армагедон“ - "Бутон в мозъка"

На 22 март (сряда) от 18:00 ч. в зала „Заседателна“ писателят и общественик Александър Урумов ще представи първата част от своята поредица „Пътят към Армагедон“ – „Бутон в мозъка“. Книгата е отговор на създалото се напрежение в обществото по повод т.н. джендър идеология и тревожните въпроси, които тя предизвиква. Заплаха ли е Истанбулската конвенция? Дехуманизира ли се Европа? Свещена крава ли е Европейският съюз? Отпадат ли изконните християнски ценности в съвременното общество?

Ако ви вълнуват тези проблеми, заповядайте на срещата с Александър Урумов. Ще разговаряме с писателя за дълбоката държава и либерал-екстремизма. Ще търсим отговорите кой, как и защо иска да подчини умовете на хората, „възпитавайки“ ги в новото нормално. Дали глобалните елити засилват натиска над националните държави, обществата и семейството.

Александър Урумов дебютира като драматург с моноспектакъла „Лалугер“ Негови са два сбopника с pазкази – „Пpиказки в кpая на вpeмeтo“ (нагpадeн Hациoналния кoнкуpс за дeбютна литepатуpа „Южна пpoлeт“ – Xаскoвo) и „Малкото име на дните“. Той е автор на книгата с къси разкази „Тиква! Ботаника на чувствата“, романа „Али Безсмъртния. Началото идва след края“, написан по действителен случай (2016).

Писателят гостува в русенската библиотека през 2019 г. с емоционалната си книга „Татко, обичай ме“, определена като „изповедна“, събрала опита на бащата в отглеждането и възпитанието на децата, както и ролята на семейството. Той е притежател на ВИП читателска карта на посланик на библиотеката.

Очакваме ви с Александър Урумов и неговия „Пътят към Армагедон“ на 22 март (сряда) в 18:00 ч. в зала „Заседателна“.

Сподели: