Ализан Яхова в Смирненски: ДПС осигури 300 млн. лв. повече за българските земеделци и 100 млн. лв. за общините

Ализан Яхова в Смирненски: ДПС осигури 300 млн. лв. повече за българските земеделци и 100 млн. лв. за общините

Благодарение на ДПС в българското земеделие ще дойдат още 300 млн. лева повече. Това означава, че ние знаем проблемите на българските граждани, на малките населени места, на бизнеса. Това заяви водачът на русенската листа на Движението Ализан Яхова на предизборна среща в Смирненски, община Ветово.

Смирненски6

Във Ветово живеете спокойно и сигурно. Тази сигурност я създава кметът, който е от ДПС. Ако мислим за тежката зима, която ни очаква, за нашия живот, за бъдещето на нашата страна, трябва да направим правилния избор с номер 1 – за да може ДПС да помогне на България в този тежък момент, призова Яхова.

322 дни след изборите на 14 ноември 2021 г, ние отново ще застанем пред урната, за да направим много важен избор, подчерта Ализан Яхова. Тя припомни, че ДПС апелира за възстановяване на държавността, което означава политическите партии да си говорят, институциите да работят в синхрон, да има разбирателство и консенсус по национални приоритетни цели.

Смирненски5

ДПС предложи програма за ускорено икономическо развитие. И сме били прави, защото към днешната дата държавност няма. Политическата криза е дълбока и е съчетана със сериозна енергийна криза, в същото време се задава продоволствена криза с нарастваща инфлация, каза Яхова. И подчерта, че правителството на четворната коалиция с всяко свое решение пораждаше нова криза.

Смирненски1

Затова трябва да бъдат взети много сериозни, бързи, адекватни решения. В последните 30 години ДПС се намесвало в най-трудните моменти за страната. Такъв е и този момент. Трябва по много бърз начин да бъдат приложени антикризисни мерки. ДПС предлага такива мерки, каза Яхова. Тя посочи за пример как ДПС, пренаписвайки бюджета на Асен Василев, осигури не само пари за земеделците, но и 100 милиона лева за българските общини. Така те ще бъдат компенсирани за високите разходи на енергията, за да могат да подпомогнат здравния и социалния сектор.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: