Ани Димитрова Иванова е водач на листата на КП "Граждански блок" в 19-и МИР - Русе

Ани Димитрова Иванова е водач на листата на КП „Граждански блок“ в 19-и МИР – Русе

Ани Димитрова Иванова е водач на листата на КП „Граждански блок“ в 19-и МИР – Русе. /на снимка 1/ На второ място е юристът Емил Димитров Митев. /на снимка 2/

Икономистът Мирена Николова Николова е трета. Педагогът Цветанка Костадинова Бакалова – Чобанова е на четвърто място. Стефан Иванов Велков е пети.

Целта на „Граждански блок“ е да влезем в парламента и да представяме гражданите, които мислят като нас – че сме напът да загубим държавата си и че трябва да я преучредим. Това коментира в Русе лидерът на коалицията Иван Гешев, който е водач на листата с кандидати за евродепутати и водач на листата с кандидати за народни представители в 25 МИР-София. /на снимка 3/

„Граждански блок“ откри предизборната си кампания в крайдунавския град, като Гешев представи кандидатите за народни представители от региона.

„Кандидатите за депутати на коалицията в Русенско са достойни, активни и разпознаваеми хора. Ние сме единствената формация, която в листите има само граждани, а не политици. Единственият политик е Весела Драганова, която е представител на едната партия-мандатоносител. Всички други са хора, които в голямата си част не са се занимавали с политика и не разбират от политика. Това за мен е перфектно, защото не се изцапани от тази мръсотия, която е в страната. Даваме път през листите на хора, които искат да променят страната си и да я спасят“, каза Гешев. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: