Антони Христов

Антони Христов, доскоро Арт директор на Pixar, също вече е част от “Креативно Русе”

Антони Христов, с над 30-годишен стаж в Холивуд (18г. от които като арт директор на Pixar), също се присъедини към общността от млади и креативни хора от Русенска област. Той е готов да споделя своя опит, въпреки огромната си заетост, с желаещи чрез фейсбук групата „Креативно Русе“ като  дава напътствия и съвети на творците, които искат да работят по свои проекти в областта на гейминга и 3D анимацията. Г-н Христов прие поканата на новосъздадения Център за креативно развитие, който отваря официално врати на 01.09.2020г., да стане част от тази платформа и да подкрепя младите таланти.

Всеки, който иска да се включи в инициативата, трябва да отправи искане за присъединяване към фейсбук групата „Креативно Русе“ или да се свърже с администраторите на ел. поща: hrdaruse@gmail.com.

Както може би си спомняте, миналата седмица се създаде Фейсбук  група „Креативно Русе“ от Център за креативно развитие и Европейската бизнес мрежа – Enterprise Europe Network. Нейната цел е да обедини творчески мислещи хора от Област Русе, като си споделят идеи за реализирането на различни творчески проекти, да се търсят съмишленици за тези идеи, да се подпомогне реализирането на готовите продукти и не на последно място, всички тези хора да се чувстват в среда, която ще ги разбере и подкрепи.

Сподели:

Още новини от деня