Аптеки „Астра“ отпразнуваха 25 години от създаването си

Аптеки „Астра“ отпразнуваха 25 години от създаването си

Близо 200 служители, бизнес партньори, лекари и гости уважиха тържеството по повод 25 години от създаването на аптеки „Астра“, което се проведе в ресторанта на хотел „Рига“.

Водещ на празничната вечер бе русенецът Герасим Георгиев – Геро, който очарова присъстващите с неподражаемия си стил и чувство за хумор. Именно той даде думата на собственика на аптеки „Астра“ Бедрос Пехливанян, който откри тържеството с кратко слово, в което благодари на хората, с които вървят заедно по пътя на успеха вече четвърт век. Снимки на видеостената припомниха както работни моменти, така и отбелязването на всеки от отминалите рождени дни на „Астра“. Специално внимание беше отредено на спомена за Ери Пехливанян, съпругата на Бедрос. Жената, която години наред e част от успешното развитие на аптеките, рамо до рамо със семейството си и екипа на „Астра“. Присъстващите почетоха паметта й с едноминутно мълчание и ставане на крака. 

От името на екипа на „Астра“ един от дългогодишните служители – Петя Савова, връчи на собственика символичен подарък – родословно дърво на аптеки „Астра“, който Бедрос Пехливанян прие с благодарност и нескрита емоция.

Събитието продължи с музика, танци и много изненади. Една от тях бе актрисата Албена Михова, която се появи в ролята на старши фармацевт и от сърце разсмя всички служители и гости с „бисерите“, които беше подбрала.

Вечерта беше подплатена и със солидна доза награди, които отидоха при част от служителите и партньорите на аптеки „Астра“. С наградата „най-готин шеф“ бе отличен самият Бедрос Пехливанян.

На сцената се появи и мистър Алфредо Торес, който всъщност беше изненада на вечерта, поднесена от фармацевтичната компания „Ведра“. Кубинецът с гореща кръв и партньорката му научиха не една и две дами да танцуват латино ритми, след което всички имаха нужда да се подсладят с вкусната и красива триетажна торта, която Бедрос Пехливанян разряза заедно със сина си Рафи и приятелката му Радена. Това сладко изкушение бе съпътствано с ефектни фойерверки и пищна заря, която по думите на водещия се е чула чак в Румъния.

Полунощ всички посрещнаха с превъплъщенията в различни образи на Рафи Бохосян, който бе черешката на тортата в празничната вечер. Рафи вдигна всички на крака, а купонът продължи до рано сутринта с диджей Васко Кръчев за най-издръжливите на дансинга.

Сподели: