Арена на титаните идва в Русе с кауза

Арена на титаните идва в Русе с кауза

Организаторите на Арена на Титаните обявяват следващата си кауза, която този път ще бъде в подкрепа на Фондация „Александър Русев“.

До този момент „ТИТАНИТЕ“ се доказаха с две събития, които се проведоха през месеците септември и октомври в гр. Разград, където Градският парк се превърна в зрелищна арена на битки от типа „Игри на волята“, „Фермата“ и „Сървайвър“. Млади жени и мъже, както и деца, показаха своите спортни умения, хъс и воля за победа и се изправяха срещу различни трудности по специално изградени трасета. Игрите включваха както силови елементи, така и изпитания на ума. Организаторите Ивелин Иванов и Мариян Иванов от Разград и Валентин Стефанов от Русе направиха всичко безвъзмездно, а целта беше да се съберат средства за нуждаещи се хора.

С началото на 2024 г. деятелите на Доброто решиха да подкрепят Илиян Русев – Скури и неговите златни рибки, като подарят надежда на всички, които са съпричастни с каузата в Русе да бъде изграден Водно-рехабилитационен център за деца и възрастни с физически и ментални затруднения. Очаква се първата копка на модерния и функционален плувен басейн да се направи на 12 април, а през следващите два дни – 13 и 14 април, Зала Арена – ОЗК да се превърне в Арена на Титаните.

Търсят се 14 смели жени и 14 смели мъже, които ще играят заедно с по едно дете на възраст между 13 и 16 години. Отборите ще бъдат от възрастен + дете – без значение от пола на детето. На 13 април се стартира с 6 различни многокомпонентни игри, включващи сила, бързина, ловкост, точност, издържливост, баланс, бърз ум и още… Ще се играе „battle”, тоест трасетата ще бъдат така подредени, че да може всяка двойка да се състезава с друга двойка играчи – за по-голямо зрелище и за повече емоции по време на игрите. На 14 април 2024 г. се стартира отново в 9:00 часа, този път с две игри “battle” и една за баланс. Така 4 отбора от жените и 4 отбора от мъжете с най-добри резултати продължават към полуфинални и финални битки.

По време на събитието се очакват много изненади – гост-звезди, ТОП готвачи на България, музикални и танцови изпълнения, както и огнено шоу.

Всеки, който се „престраши“ да се запише за участие в иновативните игри, може да го направи на страницата на Арена на Титаните“ във Фейсбук, Инстаграм, както и да позвъни на посочения телефонен номер – 0899940168.

Линиите за записване са вече отворени, очакваме ви!

Сподели: