„Арсен Венгер“ на Джон Крос вече е притежание на библиотеката

„Арсен Венгер“ на Джон Крос вече е притежание на библиотеката

През февруари Фен клубът на Арсенал – Лондон в България, с представител за Русе Калин Великов, направи дарение на Регионална библиотека „Любен Каравелов“ от шест книги на футболна тематика.  Книгите  са „Футболът, моят живот“ от Иън Райт , „Хладнокръвие и скорост“ от Денис Бергкамп, „Треска за футбол“ от Ник Хорнби. Всяко от подарените заглавия е в два екземпляра.

„Арсен Венгер“ на Джон Крос вече е притежание на библиотеката

Днес получихме допълнение на това дарение за фенове на футболния „Арсенал“ – книгата на Джон Крос за мениджъра на отбора на артилеристите от 1996 г. Арсен Венгер. Джон Крос е главен редактор на футболния отдел на в. „Дейли Мирър“ и водещ репортер за „Арсенал“. В книгата си „Арсен Венгер“ той създава завладяваща представа за човека и мениджъра Венгер, оценява скалата на постиженията и наследството му, което французинът продължава да твори. На базата на задълбочени интервюта с много ключови фигури Крос сътворява най-завършената история за кариерата на Венгер в „Арсенал“, която някога е публикувана. Благодарение дарението на Фен клубът на Арсенал – Лондон в България книгата достига до читателите-любители на футбола в русенската библиотека.

Фен клубът на Арсенал – Лондон в България е най-големия официален фен клуб на чуждестранен отбор в България като има 10 регистрирани клона в страната, участва и организира многобройни спортни и благотворителни инициативи.

Благодарим за дарението, което ще намери бързо своите читатели!

Сподели: