Арт Кафе Театър

Арт Кафе “Театър“ на площад „Свобода“ в Русе осигурява и кетъринг по време на 59-то издание на Международния фестивал Мартенски музикални дни – 2019 година

На чаша фреш и ароматно кафе в лятната градина на Арт Кафе “Театър“ на площад „Свобода“ в Русе

Отвориха отново обновеното Арт кафе “Театър“ в сградата на театралния комплекс на Русе Доходно здание

Facebook-24 Art Kafe Teatur

2014-2Съвсем по друг, осъвременен стил изглежда от вътре Арт кафе Театър днес. Съхранило уютът и спокойствието на старата сграда, заведението предлага нова съвременна визия на посетителите си. За това имат заслуга всички по веригата, от дизайнера до изпълнителите. С вкус и естетична норма са подбрани в цветово и качествено отношение интериорните мазилки, съчетани най-малко в две версии. Художественото осветление пък подчертава естествения овал на бара и в отделните студия, както съчетаните дамаски на мебелировката.

Стилът на предлаганите тук напитки и храна е доста различен идейно осъвременен. В Арт кафе „Театър“ може да опитате чаша качествено кафе или чай от известната немска марка „ТЕ“ в почти пълната гама видове. Съчетанието става завладяващо в компанията на добър приятел или колега, независимо през кое време от деня ще го посетите.

Принципно политиката на собствениците е насочена към активните русенци и гости на града, затова в заведението се предлага най- доброто:

    • от гамата високо алкохолни напитки и различни видове коктейли
    • и се премине през разнообразие от видове наливна и бутилирана бира
    • допълнено от подбрани предимно български вина, в различно количество и шампанско
    • за ободряващите и топли напитки, към които се присъединяват различните типове кафета, домакините подбират кафето с най- добро качество
  • предлагат се също и в момента приготвени фрешове и други бутилирани напитки.

кетъринг арт кафе театър русе 2017Тук посетителите могат да си поръчат храна от така наречената „лека кухня“, приготвена на място. Най – търсени на първо място са многообразните видове пици, сандвичи, по различен начин подготвени картофи, различни сухи мезета , пилешки фантазии.

В Арт кафето Театър посетителят може да разчита на прясно сготвената и с качествени продукти храна. За по специалните вкусове е предвидено „Промо меню“, включващо предястия с кулинарни изкушения.

Арт кафе Театър в Доходното здание е подходящо място за Вашия избор! Подходящо е за делови срещи, защото освен коректното обслужване, спокойната атмосфера и добрата храна и напитки, на активно работещите посетители имат високоскоростен достъп до интернет.

Заведението разполага с петдесет места, на две нива. Това създава удобства за семейни и приятелски неформални срещи, празненства и именни дни, с които изобилства българския януарски календар. Организират се и семпли фирмени партита.

Екипът предлага също кетъринг услуги по различни поводи.

2014-7С настъпването на зимата, Арт кафе Театър става уютно място за организирането и на малки новогодишни тържества, а защо не и посрещане на Нова година. Заведението е на площад „Свобода“. В непосредствена близост до него стават градските новогодишни тържества, съпроводени от поздравления, фойерверки и заря. Затова то може да бъде основание за особени и основателни предпочитания на русенци и гости на град Русе . На 31 Декември заведението ще работи и ще посреща гостите си след предварителна заявка. Очакват Ви!

Русе, пл. „Свобода“ №4
в сградата на Драматичен театър Русе
тел. 0899 57 19 47, 0897 941 742

Сподели:

Още новини от деня