АСИМП по АГ д-р Галина Аръшева

Добрият доктор лекува болестта, Великият лекува пациента, болен от нея!

google pinгр. Русе, улица Хан Омуртаг № 7

google pinгр. Бяла, пл. Екзарх Йосиф № 2

телефон тел. 0887 491 546

плик galinar@abv.bg

Записване през

Днес 21.01.2022 година – Бабинден, бе открит нов гинекологичен кабинет в град Русе на д-р Галина Аръшева.

Тя с радост прие отдалата й се възможност на този свят празник да открие новата придобивка в името на доброто здраве на българските жени.

Новооткритият кабинет е напълно оборудван като амбулатория за специализирана акушеро–гинекологична помощ, съгласно стандарта по Акушерство и гинекология.

Тук лекарят разполага с  високотехнологичен апарат за ултразвуково изследване. Той позволява да се правят двуизмерна – 2D, триизмерна – 3D, и триизмерна в реално време – 4D ехография, както и трансвагинално изследване и пълен обхват на доплерово изследване.

Всяка пациентка може да извърши без притеснение проследяване на бременността си. Тук, потърсилата помощ бременна жена, може да направи ранен биохимичен скрининг на плода, за да се изключат най-честите генетични заболявания. По-късно може да се извърши фетална морфология, за да бъдат открити структурни аномалии с ултразвуков апарат на Дженерал електрик.

При случаи на стерилитет в кабинета може да се оцени състоянието на яйчниците, като се извършат няколкократни фуликулометрии за проследяване на овулацията, както и оценка за проходимост на маточните тръби чрез ехографско изследване.

За ранно диагностициране на заболявания на маточната шийка се вземат проби от външната страна и от канала й. Прави се също трансвагинална ехография за диагностициране на яйчникови тумори, миома на матката и др. обрузования за женската полова система.

Записването за прегледи се извършва, чрез онлайн система www.superdoc.bg.

Д-р Аръшева очаква своите пациенти!

Сподели: