Бебешките колики са тема на онлайн прозорците за бъдещи родители на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“ през месец май

Бебешките колики са тема на онлайн прозорците за бъдещи родители на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“ през месец май

Онлайн прозорците за бъдещи родители на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“ продължават през месец май с тема, посветена на бебешките колики. Трима от родителите, включили се в ZOOM срещата на 26-ти май 2022 г. ще получат подаръци от Ко-лактаза.

Всеки родител се ужасява от думата „колики“. Непрестанен и необясним плач, силна раздразнителност, коремни болки и газове при бебето. Майките и татковците, в следствие на поредните безсънни нощи, объркването и изтощението вече се движат на автопилот. Новият член на семейството изглежда недоволен, а току-що е влязъл за пръв път в дома, посрещнат с много любов.

Бебешките колики пораждат хиляди въпроси. Докато менюто на бебето е ясно – кърма или адаптирано мляко, то при храненето на майката, особеностите са доста повече. Методът „проба-грешка“ действа, но много бавно и мъчително за двете страни. Често съветите от по-опитни родители се заключават в „чакай и ще видиш, когато започнат да му растат зъби…“

Ако не искате да чакате детето да премине само този период, а да се опитате да му помогнете, чрез съветите на опитния неонатолог д-р Татяна Итова, се присъединете от 12:00 ч. на 26.05.2022 г. /четвъртък/ в поредицата Онлайн прозорци на бъдещи родители на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“.

За да се включите в срещата посетете линк:  https://us02web.zoom.us/j/87110026172

Изданието ще се реализира с подкрепата на капките за бебета против колики Ко-лактаза, които са подсигурили 3 наградни комплекта, които ще бъдат изтеглени на томбола между родителите, взели участие в онлайн срещата.

Сподели: