Бездомник запали отпадъци до обществен асансьор в Русе

За денонощието екипите на РДПБЗН са имали 4 излизания.

Вчера вечерта за времето от 20:04 до 20:25 часа пожарникари от Първа РСПБЗН-Русе са реагирали по сигнал за запалени отпадъци от бездомник, до обществен асансьор на бул. Скобелев в Русе. На мястото на инцидента са били изпратени служители на полицията и екип на ЦСМП. На адреса е установен 36-годишен мъж от Русе. Той е бил откаран за преглед в медицинско заведение, след което е освободен. При инцидента не са били нанесени щети.

Вчера в 10:40 часа екип но ССОД при РДПБЗН – Русе е бил изпратен за съдействие на възрастна жена, паднала в жилището си на ул. Княжеска в Русе.

Около 13 часа огнеборците от Първа РСПБЗН са се отзовали на сигнал за пожар в подпокривно пространство на жилищна кооперация в Русе на ул. Видин. При отиване на адреса се е оказало, че няма такъв инцидент.

Тази сутрин в 04:54 часа екип от Втора РСПБЗН е изпратен по сигнал за пожар в контейнери за смет до бл. „Родопи“ в Русе. Запалването е било потушено на площ от около 3 кв.м. При инцидента са унищожени два пластмасови контейнера за разделно сметосъбиране.

Сподели:

Още новини от деня