ЕНЕРГО-ПРО

Беленчани се оплакват постоянно от токови удари

Време за прочитане: < 1 мин.

„Аман от токови удари. Преди малко пак имаше. Живея в блоковете зад общината, през деня съм на работа и не знам как е, има ли няма ли. В Модул нямаме такива проблеми от месец насам. Но тук, в града, е чудо, добре че техниката ми в къщи е все още в гаранция. Толкова ли не могат да се оправят в това Енергопро. И нека се научат /тук няма искам не искам, а има мога или не мога/“. Това е поредният изблик на недоволство от жителят на Бяла Георги Колев днес. Само преди часове по темата изрази недоволството си и Петко Петков, а вчера и десетки други граждани. Дори общинският съветник Владимир Карадемирев от групата на ПП ГЕРБ в ОбС – Бяла изригна във Фейсбук: „Не,…това вече не се издържа!“. Той се ангажира да постави въпроса пред местната власт и по време на сесията на Общинския съвет в края на месеца – 30.07.

„Аз също направих запитване и ми беше отговорено, че се правели някакви настройки и за това се получавали тези прекъсвания. Не знам, но трябва да поставим въпроса ребром иначе това ще продължи до не знам си кога“, категоричен бе Карадемирев.

От седмици в града на Янтра се оплакват от токови удари, които повреждат битовата техника, а в горещото време – и климатиците. Маринка Георгиева е ядосана, защото са и изгорели двата телевизора. Други се жалват за повредени телевизори, за които едва ли ще могат да получат сума като обезщетение.

Деян Добрев отбелязва в тази връзка: „Аз също пуснах официална жалба до тях. Изпратиха служители, които съставиха протокол и описаха щетата на изгорелия хладилник, на който няма да коментирам марката и стойността. Все още чакам становище. Това е всеки ден.“

От дружеството нямат официална реакция по проблема, а от общинска администрация – още по – малко.

Сподели:

Още новини от деня