Главният архитект на Община Русе Живка Бучуковска беше удостоена с плакет на областния управител Галин Григоров

Бившият главен архитект на Община Русе стана главен архитект в Кубрат

Време за прочитане: < 1 мин.

Бившият главен архитект на Община Русе Живка Бучуковска стана главен архитект на Община Кубрат.

В средата на юни тя беше удостоена с плакет на областния управител Галин Григоров. Отличието се връчва за цялостен принос в развитието и благоустройството на Русе, както и по случай рождения й ден. Малко след това тя напусна позицията.

Тя получи плакета на областния управител в знак на признателност към дългогодишната й дейност, посветена на подобряване и развитие облика на Русе. Част от проектите, в който тя участва активно, са свързани със завършването на мултифункционалната спортна зала –„ОЗК Арена Русе“, църквата „Всех Святих“, пробива при „Кауфланд“, изграждането на новото кръгово кръстовище, както и още множество идеи, намерили реализация през последните няколко години.

„Когато живеем в един подреден и урбанизиран град, се чувстваме по-комфортно и усещаме, че хората, които управляват населеното място мислят за нас!“, заяви архитект  Бучуковска пред областния управител.

Според нея Русе трябва да продължи да се развива, защото досега е направено много за неговото по-добро бъдеще. „Нищо не трябва да се променя, единствено ние трябва да бъдем по-позитивни!“, допълва още тя.

Като едно от най-големите предизвикателства в кариерата си тя вижда това, че винаги е вършила работата си от сърце и с много любов.

Сподели:

Още новини от деня