Благодарствено писмо в ДАЗД от русенско семейство

Благодарствено писмо в ДАЗД от русенско семейство

В Държавна агенция за закрила на детето, постъпи благодарствено писмо от семейство, живеещо в град Русе. В него се изразява изключителната признателност към служителите от отдела за закрила на детето към Дирекция „Социално подпомагане“ – Русе.

От  сърдечното послание на писмото е видно, че в продължение на години семейството е подкрепяно от социалните работници в изключително трудни за тях моменти.

Благодарение на техния неуморен труд, отдаденост и професионализъм, едно българско дете израства, подкрепено от семейството и специалистите, и ще продължи да следва мечтите си, вече като студент.

До Председателя

на ДАЗД

д-р Елеонора Лилова

Госпожо Председател,

Ние, семейство Цвяткови от град Русе, искаме чрез Вас да изразим нашата голяма благодарност към служителите от Закрила на детето в нашия град – началник  Детелина Матева, Ивелина Дандовска, Даниела Пенева, Мария Димитрова, Георги Стефанов и други,  ако сме пропуснали, за което се извиняваме.

Повече от 16 години те бяха неотлъчно до нашия внук в трудни и добри моменти,  проявявайки голям професионализъм. Имаше много тежки моменти, но те и за миг не се огънаха, а се амбицираха повече.

С течение на времето всичко си дойде на мястото и техният неуморен труд беше възнаграден. Тази година внукът ни Светослав Върбанов завърши средно образование и вече е приет за студент в РУ.

Дълбок поклон пред Вас служители на отдела затова, че Ви има и продължавате да упражнявате тази благородна, но тежка и неплатена професия.

Пожелавам Ви много здраве, успех в професията и личния живот. Не се предавайте! Ще дойде моментът, когато вашия професионализъм и добрина ще бъдат възнаградени!

                                                             С много обич:  Душка, Цветан, Светослав

04.07. 2019г.                                 

гр. Русе

ДАЗД изказва благодарност към екипа на град Русе и към благородната постъпка на семейство Цвяткови, които вдъхват кураж в натовареното ежедневие на социалните работници. Уверени сме, че все повече ще са специалистите, които отдават сърцето и душата си в работата, и че добрите думи за тях ще са стимул и удовлетворение от положените усилия.

„Вярвам, че все повече ще са хората, като Душка, Цветан и Светослав, които искрено и честно ще благодарят на професионалистите за помощта, която са получили.“- сподели д-р Елеонора Лилова, председател на Държавна агенция за закрила на детето.

Сподели:

Още новини от деня