Благодарствено писмо от организаторите на „АРЕНАТА – предел на възможностите“ за кмета на Община Русе Пенчо Милков

На 19 и 20 септември 2020 г., в лесопарк „Липник“, с. Николово, се проведе благотворително спортно състезание „Арената – предел на възможностите“, а каузата – изграждане и реновиране на спортни съоръжения за подрастващи в Община Русе.

Спортното мероприятие се осъществява за първи път в града. Негови организатори са Атанас Бойков и Елвира Димитрова, заедно с Димитър Господинов – Гуспа – участник от телевизионния формат „Фермата“, който беше водещ и помогна за провеждането на самите спортни игри.

А игрите бяха с различно ниво на трудност през всеки следващ етап – участниците тестваха своите ловкост, точност, бързина и издръжливост.

Общо 22 участници трябваше да преминат през различни препятствия, а крайната цел – събиране на средства за нови детски спортни площадки в Русе.

Първа при жените се класира Даниела, един от фаворитите в битките още от самото начало на състезанието.

При мъжете първото място си разделиха Емил и Ивайло.

Всички финалисти дариха своите парични награди за каузата, а организаторите на Арената – предел на възможностите изказват благодарност към кмета на Община Русе Пенчо Милков за оказаното съдействие и възможността  събитието да се реализира.

Очаква се да има и втора част на състезанието през следващата 2021 г.

Сподели:

Още новини от деня