Благотворителен коктейл в подкрепа на децата с аутизъм в Русе

Благотворителен коктейл в подкрепа на децата с аутизъм в Русе

На 31.05 (сряда), от 18:30 ч. в пекарна Хабитати ще се проведе благотворително събитие в подкрепа на децата със специални потребности и семействата им в Русе. (Събитието във фейсбук може да видите тук – https://www.facebook.com/events/635829344717573

Целта на кампанията е да набере 15 000 лв, с които съществуващият терапевтичен център „Красив ум“ ще бъде оборудван и като ергозала с кабинет за логопед и психолог. Откритите площи ще бъдат обновени със съоръжения, подходящи за деца с двигателни проблеми, където те да имат възможност да се движат и укрепват. По този начин, всички нужни на децата специалисти ще могат да се открият под един покрив. 

Събитието е с куверт-дарение от 50лв. и ще включва вино, почерпка и куиз с награди.

Кои са терапевтичен център „Красив ум“?

Сдружението „Деца и околна среда“ от 12 години ръководи детско заведение с яслена и градинска група и занималня, които функционират като Терапевтичeн център „Красив ум“. Тяхната цел е да повишат разбирането за аутизма и менталните заболявания и да направят възмоно децата с този синдром да се развиват и живеят щастливо в един толерантен и добронамерен към тях свят. 

„Нашият Център работи в посока терапия и психологическа и логопедична подкрепа за децата и техните семейства, така че те да станат самостоятелни, уверени възрастни.“

Можете да се включите на живо в Русе на 31.05 (сряда) от 18:30ч. в пекарна Хабитати, на адрес ул. Добри Немиров 11 или да подкрепите каузата на platformata.bg (красив ум) или с DMS KRASIV UM на 17777 за трите мобилни оператора.

Дарителска сметка: Сдружение деца и околна среда 

IBAN BG14UBBS80021039515250 Банка-ОББ

Сподели: