Благотворителен концерт "Деца помагат на деца" ще се състои на 19 декември

Благотворителен концерт „Деца помагат на деца“ ще се състои на 19 декември

Благотворителен концерт „Деца помагат на деца“ ще се състои на 19 декември от 19 часа във Военния клуб в Русе. Той ще бъде в полза на децата на загиналите военнослужещи и служители на МВР при изпълнение на служебния си дълг.

Концертът се организира от Регионалния съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва гр. Русе, с подкрепата на Кмета на община Русе и в партньорство с Военен клуб-Русе, военни формирования 32420 и 42520 гр. Русе, Военно окръжие – Русе, ОД на МВР гр. Русе, РД на ПБЗН гр. Русе, РД „Гранична полиция” гр. Русе, клуб „Родолюбие”, морски клуб „Приста скаут”-Русе, Община Русе.

Набраните средства преди и по време на концерта ще бъдат предоставени на двата специални фонда за набиране на дарения за децата на загиналите служители от Министерството на отбраната и Министерството на вътрешните работи.

Освен тях разчитаме и на всеки съпричастен към каузата да помогнем на децата на загиналите военнослужещи и служители на МВР при изпълнение на служебния си дълг, като дари един лев, чрез изпращане на:

SMS на кратък номер 1696 за Министерство на отбраната
SMS на кратък номер 1866 за Министерство на вътрешните работи

или да направи дарение по следните банкови сметки:

Фондация „Деца на Българската армия“ на Министерството на отбраната IBAN: BG76FINV91501215262579, BIC: FINVBGSF

Благотворителен концерт "Деца помагат на деца" ще се състои на 19 декември

Фонд за набиране на средства за децата на загиналите служители от МВР IBAN: BG71BNBG96613000146201, BIC: BNBGBGSD

Сподели: