изложба мичев 1

Благотворителна изложба „Полет над Русе” с фотографии на Явор Мичев бе открита в Център по дентална медицина 1 Русе

Благотворителна изложба „Полет над Русе” с фотографии на Явор Мичев бе открита вчера, 12 май, в Център по дентална медицина 1 Русе. На събитието освен г-н Мичев, присъства и управителя на центъра Д-р Елена Дачева, както и Антоанета Ябанозова – директор на БЧК Русе.

Събраните средства по време на изложбата ще бъдат предоставени на Фонд Милосърдие към БЧК.

„Успешно осъществихме една идея. Идея, която се доразви с времето. Използвайки съвременните технологии и заедно с фирми „Тонал” и „Тензо-дизайн”, стана възможно всичко това“, заяви Мичев.

Явор Мичев е познат на всички нас. По образование инженер, по душа артист. Носител на десетки награди по фотография. Носител на престижното международното звание AFIAP. С 8 самостоятелни и 5 съвместни изложби. Удостоен с награда „Русе“ в категория „Изобразително изкуство“ за 2020 г., като е първи фотограф, на който се присъжда.

Д-р Дачева благодари на Явор Мичев за това, че предоставя своите фотографии за благотворителна кауза, както и че ще радват очите на посетителите на центъра. „И нека доброто, съдействието и съпричастността да ни бъдат ежедневие“, допълни тя.

Амикус Дентал, Кетъринг Амфибия и други също помогнаха за осъществяването на идеята.

Постоянно изложените фотографии можете да разгледате във фоайето на Стоматологията.

Сподели: