Благотворителният базар „Заедно“ на Freedom dance studio ще се състои на 9 декември

Заповядайте на 9 декември на благотворителния базар „Заедно“ на Freedom dance studio. Събитието ще се проведе на 3тия етаж на Mall Rousse от 11.00 до 18.00 часа.

На 02.12.17 в залата на Freedom течеше усилена подготовка за благотворителния базар, който ще се проведе на 09.12.17 в Mall Rousse. Както всяка година и този път ще имате възможността да се насладите на бижутата на Десислава Тихолова и да си закупите от тях. За първи път, обаче освен магичните джуджета, прекрасните сладки неща и украшенията за елха, изработени ръчно от децата, родителите и ръководителите на състава, ще имате възможност да се потопите във вълшебния свят на приказките, като се включите в нашата фотосесия. Готовите снимки ще имате възможност да получите в няколко варианта , които биха могли да се използват за лична употреба, както и да се превърнат в прекрасен коледен подарък за близък човек. Възможностите са чаши с вашите снимки, а също и отпечатване и поставяне в специална папка. Декорите са дело на Рая Георгиева и Оги Балканджиев. Костюмите са на приказни герои, а някои от тях са част от репертоара на състава. Наши фотографи ще бъдат Евгения Стоянова и Стефка Георгиева. А гримът ще е дело на Деница Дончева. Средствата, събрани от целия ден, ще бъдат използвани в подкрепа на децата на Freedom. Благодарим на всички сръчковци, които ни помогнаха. Специално благодарим и на Yoanas hour​ – Йоана Йорданова​ , която за втора поредна година ни подкрепя. Въпреки че е в далечна Англия намери начин да ни изненада със страхотните си картички, които също ще можете да си закупите.

Само 2 седмици след базара е и благотворителния концерт на състава, отново под надслов заедно от 19.00часа в зала Опера.

Сподели: