Близо 60 картички постъпиха в рамките на инициативата на фондация „Направи добро не непознат“

„Огромно БЛАГОДАРИМ на всички деца, които рисуваха за каузата „Картички на доброто“! Невероятни сте, много талантливи детски ръчички и големи сърчица има в България! С голямо вълнение ви споделяме избраните детски рисунки, които ще се превърнат в #КартичкиНаДоброто на фондация Направи добро за непознат! Държим да знаете, че изборът ни беше много труден. Очаквахме много по-малко рисунки, а вие изпратихте 58 тук, а една донесохте на място, в офис на NetWorx. Първоначалната идея беше да бъдат избрани само 5 рисунки…., но в крайна сметка са цели 19! Сърдечни благодарности на всички, отново!

И още една новина! Всички рисунки, които изпратихте и нарисувахте за каузата, решихме да бъдат показани в специална благотворителна изложба, като всяка рисунка ще може да бъде закупена срещу определена стойност, отново с блатотворителна цел.

Допълнително ще ви информираме относно каузите, за които ще бъдат дарени събраните от продажбата на картичките и на изложбата средства. Със сигурност, можем да ви уверим, че те ще помогнат на деца в нужда.

Затова, МОЛИМ ВСИЧКИ участвали, без изключения, да изпратят рисунките към централния офис на NetWorx България или да ги донесат на най-близката за тях каса на NetWorx!!

Молим, всички избрани рисунки да бъдат изпратени към нас възможно най-бързо! Дори днес!!!
Останалите – при първа възможност!

Вариантите за градовете, в които няма офиси на NetWorx са:

Куриерска фирма „Спиди“ от адрес или офис на „Спиди“
Куриерска фирма „Еконт“ от адрес или офис на „Еконт“.

Адрес за получаване:

Нетуоркс България ЕООД
Русе, ул. Църковна независимост 18, партер
Лице за контакт за куриерите: Гергана Ангелова
Телефон за куриерите: 082 500 460 или 082 500 404″, казват от фондация „Направи добро на непознат“.

Сподели:

Още новини от деня