Богомил Тодоров Възраждане Русе

Богомил Тодоров от ПП „Възраждане“ ще открие първото заседание на ОбС – Русе

Първото заседание на новоизбрания Общински съвет на Русе в мандат 2023 – 2027 г. ще се проведе на 13 ноември, от 15:30 часа, в зала „Европа“ на Доходното здание.

В дневния ред ще бъдат включени обръщение на областния управител Данаил Ковачев към новите общински съветници в местния парламент, както и обръщение на кмета на Община Русе, информация от председателя на Общинската избирателна комисия за резултатите от изборите за общински съветници, избраните кмет и кметове на кметства, полагане на клетва по реда на Закона за местното самоуправление и местната власт, откриване и ръководене на първото заседание на Общинския съвет от най-възрастния общински съветник – за този мандат това е Богомил Тодоров от ПП Възраждане, и най-важният избор за деня – изборът на председател на Общински съвет – Русе за мандат 2023 – 2027 г.

Припомняме, че първото за този мандат заседание на местния парламент на Русе ще бъде излъчвано на живо по телевизия ТВН, както и в официалния YouTube канал на Общинския съвет, а също и през официалната ФБ страница на Общински съвет – Русе.

Сподели: