Мариян Димитров, ПП „Възраждане“: Общинските съветници от нашата група заявяваме, че ще работим в общинския съвет конструктивно, честно и отговорно, в интерес на русенските граждани

Въпреки огромния купен и корпоративен вот искаме да изразим благодарност към всички русенци, които излязоха да гласуват. Огромна благодарност и на всички тези гласоподаватели, които припознаха идеите и програмата на партия „Възраждане“. Наред с това всички партии и общински съветници сме длъжници на 2/3 от нашите съграждани, които не излязоха да гласуват, но са част от местната общност. 

Общинските съветници от нашата група заявяваме, че ще работим в общинския съвет конструктивно, честно и отговорно, в интерес на русенските граждани.  Ще работим за надграждането на всичко направено добро, но ще бъдем и коректив на всичко което не е в интерес на гражданите, на всичко което е в резултат на прокарване на групови и корпоративни интереси. Ще утвърждаваме принципите на почтеност и прозрачност в работата на общинския съвет. Нашият символ верую е „Пълна ревизия на Община Русе за последните 10 –        15 години, тотална битка срещу корупцията.“

Не е справедливо Русе да е град само на богатите хора и на едрия бизнес. Ние няма да жалим усилията си за превръщането на Община Русе в добро място за работа на дребня и среден бизнес, в добро място за живеене на децата, учениците, младежите, пенсионерите, социално слабите, хората в неравностойно положение. Не сме забравили, че освен център, Община Русе има крайни квартали и малки населени места, за проблемите на които често пъти местната власт не се сеща. Много важна е екологията, но не по-малко важни са инфраструктурата, транспорта, здравеопазването, образованието, социалното подпомагане, които трябва да бъдат осигурени във всяка точка на общината.

Ние, общинските съветници от партия „ВЪЗРАЖДНЕ“ си поставяме за цел до края на мандата ни всички пенсионери и ученици с доходи под линията на бедност да ползват безплатно общинския транспорт. Да смекчим ударите на демографската катастрофа, която ни превърна в най-бързо намаляващия по население град в България. Да изкореним наркоманията и хазартоманията сред подрастващото поколение. 

Само такива политики могат да върнат русенци в нашата община.

Нека приключим мандата си през 2027 г. с високо вдигнати глави и с уважението, с което положихме клетвата!

ДА ВЪЗРОДИМ РУСЕ!  ВРЕМЕ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

Това заяви общинският съветник и представител на ПП „Възраждане“ Мариян Димитров днес по време на тържественото заседание на ОбС – Русе.

Сподели: