Бойко Борисов в Борово: За съжаление, две години бяха пропиляни. Само слушаме обещания и празни приказки

Бойко Борисов в Борово: За съжаление, две години бяха пропиляни. Само слушаме обещания и празни приказки

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов посети Борово. Заедно с него бяха водачът на листата от кандидати за народни представители от коалицията „ГЕРБ – СДС“ в 19-и МИР – Русе Десислава Атанасова, както и нейни колеги – кандидати за народни представители, областният координатор на ПП ГЕРБ Георги Кръстев, общински координатори, председателят на Общински съвет – Борово Пламен Симеонов, общински съветници, кметът на Община Борово Валентин Панайотов, кметът на Община Бяла Димитър Славов, кметове на кметства от общината и съседни общини на областта. Борисов поздрави кмета на общината Валентин Панайотов по повод празничните дни там. Той отбеляза добрата им съвместна работа по реализирането на различни инфраструктурни проекти.

За съжаление, две години бяха пропиляни. Само слушаме обещания и празни приказки. Всички проекти, които се реализират, са стартирани по време на нашето управление, каза Бойко Борисов.

Сега щяхме да гледаме как се строи пътя Велико Търново – Русе. Единствената радост на Кирил Петков е да говори какво е спрял и какво е договорил на думи, добави председателят на ПП ГЕРБ

Кирил Петков във Видин може би е видял какъв мост сме построили. Те щяха да строят по четири моста, пет тунела, седем магистрали, а една велоалея не са направили. Не видях да строят втори мост на Русе. Две години нищо, подчерта Бойко Борисов, като изрази надежда на 2 октомври народът да осъзнае колко са го излъгали. Той припомни как всичко е спряно – АМ “Хемус”, пътят от Велико Търново до Русе…

В кой бюджет са заложени парите за следващ мост, попита председателят на ПП ГЕРБ и отбеляза, че договаряне има, когато има финансиране и проект, да се играят търговете и да работят строителите.

Аз не виждам проект за АМ “Черно море”, по-лошото е, че не виждам и политическа воля. Общините разбират това, когато видят парите в бюджета, коментира още Бойко Борисов пред кандидатите за народни представители и жителите на Борово.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: