Борислав Българинов продължава да работи за модернизацията на областната управа и решаването проблемите на гражданите

Борислав Българинов: Време е държавниците да влязат в коалиция не само един с друг, но и с техния работодател – българският народ

Време за прочитане: < 1 мин.

„Време е държавниците да влязат в коалиция не само един с друг, но и с техния работодател – българският народ. А българският народ очаква стабилно и демократично правителство, което уважава и работи за всяка отделна личност, което се стреми да осигури по-добро бъдеще на всеки независимо от етническата или социалната му принадлежност и политическите му убеждения. Всички ние искаме да живеем достойно в една развиваща се държава, каквато би могла да бъде нашата родина.“, това се казва в поздравителен адрес от областния управител на Русе Борислав Българинов до новоизбраните народни представители от региона.

„Получавайки доверието на голяма част от българските избиратели, вие сте изправени пред изключителната отговорност да отстоявате интересите на нацията! Не забравяйте, че народът е омерзен от политическото безхаберие и липсата на ангажираност, довели до безвремие и безвластие! Вярвам, че можете да бъдете съществен фактор в промяната на модела и да сложите край на порочните схеми, разединяващи и унижаващи народа! Силно се надявам, че ще подходите с уважение към гласа на нашите сънародници и ще работите мъдро и държавнически в името на националния ни интерес, недопускайки своеволия и безнаказаност!“, напомни Борислав Българинов на част от парламентарно представените партии. Също така той подчерта:  „Русенци сме непримирими с бездействието  и липсата на градивни идеи за по-доброто развитие на града и региона. Област Русе може отново да се превърне във водещ регион в страната, където младите  да се завърнат, да градят семействата си и основите на съвременна и модерна България!“. Областният управител поставя акцент пред новите народни представители, че от изключително значение за региона продължават да бъдат изграждането на магистрала до Велико Търново и втори мост над река Дунав при Русе. Според Българинов е необходима и модернизация на региона.

Сподели:

Още новини от деня