Цветан Цветанов

Бранимир Стефанов е временният областен председател на “Републиканци за България” в Русенско

Първо официално събрание на областната структура на партията “Републиканци за България” се състоя тази вечер в Русе. Бившият член на младежката организация на ГЕРБ Бранимир Стефанов е временен областен лидер. Той ще бъде на тази позиция до провеждането на общинските и областно събрания на партията, по време на които техните ръководства ще бъдат избрани съгласно устава. Очаква се партията бъде регистрирана в съда идният месец.

“Много е важно да имаме изградени структури в цялата страна, много е важно да имаме необходимата мотивация и експертиза за секторните политики, които са основния ни акцент за предстоящите два месеца, да бъдат подготвени, за да започнем тяхното обсъждане с нашите структури, както и с професионалните общности”, заяви председателят Цветан Цветанов, който е в града ни заедно със своя заместник Павел Вълнев.

Г-н Цветанов очаква сериозна подкрепа за своята партия в Русенска област. Той призова ГЕРБ да не преминава границата на нормалната комуникация при политическия дебат и партийното строителство. „В момента се оказва натиск върху хора, които искат да станат членове на „Републиканци за България“ да внимават какво може да се случи на тях и техните семейства, подчерта г-н Цветанов.

“Не съм предполагал, че Пламен Нунев е създал такъв образ в Русе какъвто бе описан от един бизнесмен, който каза, че всички назначения стават след негова санкция. По никакъв повод не сме прилагали подобни методи”, заяви Цветанов.

В отговор на журналистически въпрос, Цветан Цветанов заяви, че загубата на местните изборите през 2019 година в Община Русе персонална отговорност носят Нунев, Борисов и Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Сподели:

Още новини от деня