Завърши проектът „Интерактивна визуализация на древноримското културно наследство в трансграничния регион между България и Румъния“

БРТПП помага при организиране на бизнес-посещения на български фирми в Румъния по инициатива на посолството

Българо-румънска търговско промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че Посланикът на Република България в Румъния Н.Пр. г-н Тодор Чуров и ръководителят на Службата по търговско-икономическите въпроси в Букурещ г-н Ивайло Маринов биха желали да инициират серия от организирани бизнес-посещения на български фирми в различни региони на Румъния с цел осъществяване на срещи с местни компании, представители на регионалната и местна власт, други държавни служби, съгласно проявеният интерес.

Първите срещи ще се проведат още в началото на следващата година, като Българо-румънска палата ще бъде координатор и съорганизатор на инициативата.

За да бъдат срещите максимално полезни за Вас, Ви молим до 30.11.2017 г. да заявите вашия принципен интерес и да ни изпратите конкретни предложения относно регионите в Румъния, където желаете да установите партньорства. На база на получената информация ще изготвим предварителна програма за посещения през 2018 г., която ще Ви изпратим по възможност още до края на тази година.

Очакваме Вашите предложения до 30.11.2017 г. на ел. поща: [email protected] г-жа Искрена Великова и [email protected] г-жа Десислава Пенчева, тел: 082 507 606

сн. Архив

Сподели: