Българският спортен тотализатор раздаде много печалби и един автомобил на площада в Русе

Българският спортен тотализатор раздаде много печалби и един автомобил на площада в Русе

На 7 август, на централния площад в Русе, СПОРТ ТОТО раздаде много печалби и един автомобил на участници в игрите от дунавския град.

Чисто новата кола беше спечелена в 53-ия тираж от играта „Тото 2 – 6 от 49“. Името на щастливия собственик е Пламен Атанасов. Той е на 53 години, по професия механик. Играе тото от 10 години, като печели четворка още с първия си пуснат фиш в играта. Поради тази причина, не сменя числата си и играе само с тях. Всяка седмица пуска фишове, защото усещането, че ще спечели, не го напуска. Пламен получи ключовете за колата си от г-жа Вася Ботева, районен директор на Български спортен тотализатор. Тя припомни, че русенци са едни от най-големите почитатели на спортния тотализатор и могат да се похвалят с голям усет към числата. Така че, нищо чудно следващият милионер на тотото да е от крайдунавския град. Освен това 94-тата тото милионерка е родом от Русе и това е известната русенска актриса Дина Шошева. Наскоро тя сподели, че продължава да играе, особено сега, когато има рекорден джакпот в любимата й игра. Играе, за да се забавлява и за да подкрепя спорта в България.

Водещи на събитието бяха познатите от телевизионния екран тото лица – Цветан Николов и Марина Кискинова. Те организираха специална тото томбола, от която много хора си тръгнаха с подаръци и тото фишове. Това не бяха единствените изненади по време на събитието, защото се появи късметлийката, която спечели чисто новия автомобил Форд Фиеста от 59-и тираж. По случайност тя живее в Русе, въпреки, че печелившият фиш е пуснат в град Добрич.

Минавайки покрай събитието, решава да провери квитанциите си и касиерката ѝ съобщава вълнуващата новина. В следващият тираж джакпотите ще достигнат 9 350 000 лева, а само в играта „Тото 2 – 6 от 49“ сумата вече приближава внушителните 6 000 000 лева.

Това е най-големият джакпот в България в момента и продължава да нараства. Във всеки тираж вече има лек автомобил и парични суми до 130 000 лева във Втори Тото Шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“. Въпреки, че джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 42“ бе печелен две поредни недели, новият започна да се трупа и вече е 390 000 лева! Невероятни бонус печалби до 200 000 лева очакват късметлиите и във Втори Тото Шанс на играта „Тото 2 – 5 от 35“.

Освен много музика и изненади, всички на площада имаха възможността да видят изпълненията на възпитаниците на спортните клубове по акробатика и по джудо и самбо „Локомотив“.

Сподели:

Още новини от деня