Агенцията по заетостта стартира поредното национално проучване за потребностите на работодателите в България от работна сила

Бюро по труда – Русе кани търсещи работа лица на среща с работодател – мебелна компания Ирим

Бюро по труда – Русе кани търсещи работа лица на среща с работодател – мебелна компания Ирим.

На 21 март 2024 / четвъртък / от 10:00 ч. в сградата на Дирекция „Бюро по труда“ – Русе, намираща се на ул.“Кап.л-т Евстати Винаров“ №10 ще се проведе информационна среща за търсещи работа лица с представители на фирма „Ирим“ ООД, ключов за местния трудов пазар работодател.

Във връзка с увеличаване на производствените мощности и закупуване на нови машини, фирмата търси да назначи мехатроници; инженери; електротехници и електромеханици; фрезисти; корпусници, тапицери и опаковчици на мека мебел; машинни оператори и работници с/или без опит.

По време на срещата  ще имате възможност да се  запознаете с изискванията и условията на работа, които фирмата предлага на своите работници и служители .

От „Бюро по труда“ Русе напомняме на търсещите и предлагащите работа лица, че сме на тяхно разположение за актуална информация относно пазара на труда и насърчаващите заетостта мерки на територията на област Русе.

За повече информация: Ивелина Лукова, тел.0879 002891 и Донка Михайлова, тел: 0879006990 – трудови посредници,  отдел „ПУ“.

Сподели: