Венцислава Николова: Качественото и иновативно образование е в основата на това да живеем по-добре и уредено

Венцислава Николова: Качественото и иновативно образование е в основата на това да живеем по-добре и уредено

Представяме ви отбора на промяната за гр. Русе

Качественото и иновативно образование е в основата на това да живеем по-добре и уредено

Венцислава Николова е родена в гр. Русе. Завършва бакалавър по Стопанско управление, магистратура по Бизнес администрация и втора по Иновации и предприемачество в Русенски университет “Ангел Кънчев”. В момента учи маркетинг в Рим, Италия.

През 2010-та година заминава за Белгия, където прекарва година и половина в обучение в Karel de Grote Hogeschool и като стажант към неправителствена организация, работеща с Европейския парламент.

През 2014-та година съ-основава НПО “Джъмп проджект” с идеята да запълни дупката между училищното и университетското образование и да подпомогне студенти и ученици в развитието на уменията им по комуникация, асертивност, презентационни умения, говорене пред публика, управление на времето и целеполагане.

Собственик е на агенция за човешки ресурси. В Еконт заема позициите ръководител на екипи Подбор и Център за знание от 8+ години. Доброволец е и във Фондация “Еконт”, където участва активно в проекти, насочени към споделяне и получаване на знание, както и към развитието на гр. Русе.

Владее английски, френски и италиански. Майка на две деца.

#дасидовършимработата#ПродължавамеПромяната

Сподели: