Явор Мичев

„Вечери за наивници“ се завръща през септември с петото си издание

„Вечери за наивници“ се завръща през септември с петото си издание.

Форматът представлява поредица от събития с участието на изявени в конкретни направления личности, които разказват за пътя на личния си успех. „Вечери за наивници” фокусира вниманието върху съвременните професии, които все повече набират популярност.

На 12 септември 2019 г., от 18.30 ч., в Регионална библиотека „Любен Каравелов”, ет. 2 читалня, русенци ще могат да чуят историите на „Фотографът”.

Зад обектива посрещаме:

Явор Мичев – един от най-вдъхновяващите родни фотографи. Родом от Русе, той специализира в така популярната напоследък въздушна и дрон фотография. Зоркото му око винаги улавя невероятни кадри и творенията му са носители на безброй награди, включително и награда на National Geographic за дрон фотография. Явор ще ни разкаже как от инженер се превръща във фотограф и що е то да развиваш талантите си на местна почва.

Павлин Иванов (Bashmotion) e четирикратен носител на наградата най-добър режисьор и стои зад повечето видео клипове в съвременната поп сцена. Видеографията му включва и последните реклами на Кока Кола, „Пловдив 2019 – европейска столица на културата“, „Тази сутрин“ по БТВ и много други. Работата на Павлин винаги се отличава с много креативност и модернизъм, как и откъде черпи вдъхновение, ще сподели на 12 септември от 18.30 ч. в Регионална библиотека „Любен Каравелов”, ет. 2 читалня. Входът е свободен.

Вечери за наивници се осъществява по проект на Градоред и Клуб „Мечтание“/Club „Dreaming“ по програма „Знание и растеж“ на Фондация „Русе – град на свободния дух“, която се реализира с подкрепата на Фондация „Еконт“ и Културен център – Русе.

Сподели: