Видеоконкурсът „Ученически истории” се организира по инициатива на Фонд „Математика на бъдещето”, с подкрепата на ПМГ „Баба Тонка” – Русе

Видеоконкурсът „Ученически истории” се организира по инициатива на Фонд „Математика на бъдещето”, с подкрепата на ПМГ „Баба Тонка” – Русе. Поводът е патронния празник на училището – 22 март. Целта е да се подкрепя и популяризира ученическото творчество и креативност на възпитаниците на гимназията. Участниците в него ще имат възможност да споделят с помощта на високите технологии своята гледна точка по актуални теми, както и лични истории или да разкажат за личности, които ги вълнуват и вдъхновяват.

Условия за участие:
– в конкурса имат право да се включат всички настоящи възпитаници на ПМГ „Баба Тонка” – Русе;
– видеото може да бъде заснето с мобилен телефон, фотоапарат, таблет или камера;
– продължителността на видеото не трябва да надвишава 1 минута;
– видеата трябва да са на български език и се предават с кратка визитка на автора;
– видеото или линк към него, както и визитките, се изпращат на и-мейл: [email protected] до края на месец февруари.

Участници те ще се борят за две награди – на журито и на публиката. Наградата на журито ще се определя от тричленно жури, което се формира ежегодно. Наградата на публиката ще се връчва на видеото, събрало най-много гледания в youtube канала на Фонд „Математика на бъдещето”. Победителите ще се обявяват и награждават в навечерието на патронния празник на училището.

Сподели: