"Визионерът" разкри тайната на успеха в Русе

„Визионерът“ разкри тайната на успеха в Русе

Димитър Делев, реализирал идеята на BoardGames Ruse и Никола Илчев, основател и главен организатор на eCommerce Academy се срещнаха вчера с русенци, за да се опитат заедно да развенчаят тайната на успеха. Гост-лекторите, реализирали успешно своите предприемачески идеи, споделиха опита си и какво ги е мотивирало да продължат нагоре, въпреки срещнатите трудности. Димитър Делев сподели, че наивността понякога е сила, а Никола Илчев добави, че е нужно да знаеш какви са нуждите на хората и да отговориш на тях с готово решение. И двамата се обединиха около идеята, че е важно младите хора да търсят своята среда и ако не открият такава, да я създадат сами.

Домакин на събитието, със заглавие „Визионерът“, беше Регионална библиотека „Любен Каравелов“. Срещата постави началото на проект „Вечери за наивници“ на Клуб „Мечтание“, който се реализира по програма „Знание и растеж“, осъществявана от Фондация „Русе – град на свободния дух“, с подкрепата на Фондация „Еконт“.

В основата на проекта е провеждането на неформални срещи между младите хора в град Русе с успели представители на „новите професии“, за които се знае по-малко. Гостите ще споделят личния си опит, ще начертаят стъпките, които са извървяли до успеха и ще мотивират младите хора на Русе да търсят нови хоризонти за развитие.

Сподели:

Още новини от деня