„Визия за България” представят на някои места в Русенска област народните представители от ПГ на „БСП за България”

Време за прочитане: < 1 мин.

Утре продължават срещите на народните представители от ПГ на „БСП за България” в страната с граждани, пред които те представят „Визия за България”. Предвидено е посещение в областите Русе, Разград и Силистра.

В Русенска област срещите на депутатите на левицата ще започнат в 14.30 в гр. Глоджево. Там, Димитър Георгиев, проф. Анелия Клисарова, Георги Стоилов и Йордан Младенов ще се срещнат с директори на училища и преподаватели в училище „Христо Ботев“ на ул. „Димитър Благоев“ 38. Тема на срещата ще бъде – Визията на левицата за образованието. По-късно, в 17.15 ч, в с. Обретеник Димитър Георгиев, проф. Анелия Клисарова, Георги Стоилов и Йордан Младенов ще се срещнат с представители на Земеделската кооперация в „Малък салон” на читалището. В 17.30 в с. Борисово, община Сливо поле, депутатите Валентина Найденова и Радослав Стойчев ще се срещнат с граждани в пенсионерския клуб.
По същото време, в с. Бабово, народните представители Иван Ченчев и Георги Андреев ще се срещнат с хората от селото в местното читалище, а в гр. Две могили, Манол Генов и Лало Кирилов ще се срещнат с гражданите в Клуба на интелектуалеца на ул. Кирил и Методий 14. Срещата е в 18 ч.

Сподели:

Още новини от деня