ВМРО – Русе регистрира пълна листа за предстоящите парламентарни избори

ВМРО – Русе регистрира пълна листа за предстоящите парламентарни избори

На 5 май 2024 година, малко преди обяд, воеводите от Русе регистрираха своята листа от 14 души за извънредните парламентарни избори.

Водач ще бъде настоящият общински съветник и бивш председател на ОбС – Русе адвокат Иво Пазарджиев. Той е член на Националния изпълнителен комитет на ВМРО. Завършил е СУПНЕ „Фридрих Шилер“, а след това и РУ „Ангел Кънчев“ със специалност „Право“. Въпреки своята младост той притежава солиден обществен опит, придобит благодарение на различните позиции, които е заемал през годините. След него е Георги Великов – Гоце. Известен русенски музикант и творец, учител по народно пеене, автор на различни музикални проекти сред които „4етно“ и „Идепея“. Гоце е едно от обичаните от младите в Русе лица, който притежава харизма и умение за работа с подрастващите. На трето място е собственикът и управител на известно русенско заведение Борислав Минев. Той е предприемач с дългогодишен опит. Минев бе и сред знаковите лица, подкрепящи ВМРО на отминалите местни избори, като малко не му достигна, за да стане общински съветник. Следващ в листата е Николай Петров. Той е докторант в РУ „Ангел Кънчев“. Петров проучва активно влиянието на изкуствения интелект и неговото отражение върху частния бизнес. Пета е Йоана Емануилова. Тя е известна и дългогодишна русенска спортистка с множество местни и републикански успехи. Шести е Асен Даскалов. Доскорошният председател на общинското ръководство на ВМРО в Русе към момента е изпълнителен директор в един от най-големите русенски заводи. На седмо място е д-р Пресиян Костадинов. Учител по история в голямо русенско училище. След него е общинската съветничка от воеводите в мандат 2019-2023 година Луиза Попова. Към момента тя работи в банковия сектор, но в миналия мандат на ОбС – Русе тя бе едно от остриетата на патриотите. Девети е Владо Владов – настоящ общински съветник от ВМРО. Владов развива бизнес в областта на пожароизвестяването и противопожарната безопасност. На десето място е и най-младата сред кандидатите – Веселина Накова. Известна русенска спортистка. На единадесето място е Деян Стайков – заместник-директор на елитно основно училище и дългогодишен член на ВМРО. Понастоящем е и част от националното ръководство. След него е доскорошният общински съветник Кънчо Йорданов, а след това известните русенски реконструктори на исторически събития Бисер Енчев и Цветелин Радулов, които са съответно тринадесети и четиринадесети в листата.

ВМРО влиза в тази надпревара с призив , че е време да се помисли за България и за българите. Достатъчно дълго търпяхме експериментите на сглобката в резултат на което държавата ни бе обзета от политическа криза, изразяваща се в неспособност да се създадат устойчиви мнозинства в парламента. На фона на това инфлацията е сред най-високите в ЕС, а границите ни са все по-атакувани от „бежанци“, които всъщност се оказват терористи.

Време е за ВМРО, време е за България, време е за сигурност, доходи и стабилност.

Сподели: