ВМС представиха спектакъла "Вълни" в Русе

ВМС представиха спектакъла „Вълни“ в Русе

Стотици русенци, сред които областният управител Анатоли Станев, както и заместник-кметът по комунални дейности Димитър Недев присъстваха на 30-минутния спектакъл „Вълни“, изпълнен от представителния духов оркестър на Военноморските сили на Република България /ВМС/.

Сред гостите на събитието бяха още командирът на ВМС контраадмирал Кирил Михайлов, представители на Щаба на военното морячество, както и началникът на гарнизона на крайдунавския град и командир на военно формирование 32420 подполковник Павлин Илиев, а също и изпълняващия длъжността началник на Военно окръжие I степен – Русе подполковник Васил Петров.

В края на тържеството небето над Русе бе озарено от празнични илюминации. Празничната заря по случай 143-годишнината от създаването на Българския военноморски сили тази вечер бе дарение от управителя на „Рубишипс“ ООД Робърт Радославов, който е възпитаник на ВВМУ „Никола Й. Вапцаров“ гр. Варна. Инициативата се осъществи със съдействието на Община Русе и е част от тържествата по случай 143-ата годишнина от основаването на ВМС.

Сподели: