герб русе 2023

Водачът на листата на ГЕРБ – СДС в 19-и МИР – Русе Десислава Атанасова: Ние можем, ние знаем, ние сме го правили! Доверете ни се!

Преди 2 години всичко започна със заявката, че ще ни чегъртат. Опитаха какво ли не! Обиждаха ни, хулиха ни, хулиха ви, арестуваха ги…Преживяхме всичко, заяви по време на представянето листата от кандидати за народни представители от коалицията „ГЕРБ – СДС“ в 19-и МИР – Русе водачът Десислава Атанасова. Това стана в Канев център сега в присъствието на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, общински съветници, кметове на общини и кметства, членове и симпатизанти от двете партии в коалицията.

Две години по – късно, това, което няма как да стане, е, че ГЕРБ не може да бъде унищожена! ГЕРБ няма как да бъде заличена! ГЕРБ няма как да остане извън политиката, защото няма как да унищожат вас, добави г-жа Атанасова.

Вие, уважаеми приятели, сте силата на ГЕРБ! Вие ни давате смелостта всеки ден да връщаме себеуважението на политическа партия ГЕРБи нашите коалиционни партньори от СДС. Вие през тези две години ни давахте кураж, защото вярвахме, че сте зад нас, подчерта кандидатът за народен представител.

Вярваме и сега и знаем, че на 2 април ние ще покажем на какво сме способни!

За много от хората обаче е ясно на какво сме способни!

Две години виждахме едно и също – разруха, хаос, безвремие, аматьорщина, липса на политическо лидерство, липса на политически решения, липса на политическа отговорност, заяви Десислава Атанасова.

За тези 2 години за всички е ясно, че лъжата стана запазена марка на този „А“ отбор!

Помните ли, че той излъга Президента, излъга Конституционния съд, излъга всички нас – българския народ, чия е родината му и чии гражданин е, само и само да стане министър.

Другият, който нарече учителите не съвсем нормални, бизнесмените – некоректни, и докара хиперинфлация…Помните ли го?

Помните ли третия, местен герой, който трябваше да построи мостове, тунели, пътища…Ами ние трябваше вече да летим до Русе със самолет от София и да се возим на двуетажен влак…

Тези всички неизпълнени обещания през тези две години струват прекалено много на българите, припомни Десислава Атанасова.

Тези се заявяват като наша алтернатива! Единственото, с което ще бъдат запомнени аматьорите и техните мажоретки за техните две години са инфлация миграция и излагация! Това са трите думи, които могат да определят най – точно тяхното управление! Инфлацията е 40 % повече на храните. Всички го усещаме в магазина. Миграцията е ежедневна. Изобщо темите с нелегалния трафик, с престъпността и наркотиците са в дневния ред на всички национални телевизии. Защо? Защото един завърнал се джедай в дамаджанена еуфория се беше посветил единствено на незаконни арести, на натиск върху структурата на своите политически опоненти и на нищо друго! Държавата ни стана разграден двор през тези 2 години. Те позволиха това да се случва в българските градове, по българските улици и по границата, отбеляза в словото си Десислава Атанасова.

Ние обаче няма да им продължим да продължат! Народът трябва проумее, че трябва да сложи на резервната скамейка т. нар. „А„ отбор и мажоретките им, като на втори април каже категорично, че иска отново стабилност, растеж, отговорност, решения, лидерство, подчерта водачът на листата в областите Русе и Разград.

Това е ГЕРБ – СДС! Ние можем, ние знаем, ние сме го правили! Доверете ни се! Ние няма да злоупотребим с вашето доверие, призова Десислава Атанасова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: