Водачът на листата на ПП "Движение за права и свободи" в 19-и МИР - Русе Бюрхан Абазов гласува днес

Водачът на листата на ПП „Движение за права и свободи“ в 19-и МИР – Русе Бюрхан Абазов гласува днес

Водачът на листата от кандидати за народни представители на ПП „Движение за права и свободи“ в 19-и МИР – Русе Бюрхан Абазов гласува днес наобед в сградата на ВУАРР. С него бе и областният председател на ДПС и кандидат за народен представител Дауд Ибрям.

Гласувах отново за рестарт на държавността, за едно по – добро бъдеще на България, заяви г-н Абазов, защото изборите само преди 2 – 3 месеца с нищо не промениха обстановката. Надявам се този път всички да са гласували „За“, а не „Против“. От предните избори разбрахме, че всички искат промяна, но предните избори не дадоха отговор на въпроса каква да бъде промяната. Много се надявам тези избори да дадат отговор на въпроса каква промяна очакваме.

Бюрхан Абазов отбеляза, че към този част избирателната активност е сходна с тази на предходните парламентарни избори. Ще се види с напредването на часовете каква ще е тя. Той подчерта, че при посетените от него секции не се вижда страх от машинното гласуване. Не са се сбъднали опасенията, че възрастните хора ще ес страхуват и няма да гласуват. Точно обратното – те гласуват много успешно и този страх е преодолян.

Сподели: