Водачът на листата на ПП "Има такъв народ" в 19-и МИР - Русе Драгомир Петров: Надявам се хората да пратят парламента личности, които знаят, че ще свършат работа

Водачът на листата на ПП „Има такъв народ“ в 19-и МИР – Русе Драгомир Петров: Надявам се хората да пратят парламента личности, които знаят, че ще свършат работа

В Русе са се случили много първи неща. Едно от тях е, че са дадени имена на улиците. Това означава, че русенци знаят много добре да оценяват имената на кои хора да останат в историята. Надявам се на тези избори хората да пратят в Народното събрание имена, които знаят, че ще свършат работа, заяви на пресконференция в пресклуба на БТА в Русе водачът на листата от кандидати за народни представители на политическа партия „Има такъв народ“ в 19-и МИР – Русе Русе Драгомир Петров. 

По думите му всички 14 кандидати в листата са изключителни хора. Те знаят какво означава чест и морал. 

„Нашият слоган е „Да върнем здравия разум“, защото най-важно в политиката е, освен да имаш морал и чест, но и разум“, каза Петров. 

Той заяви, че в 50-ото Народно събрание „Има такъв народ“ ще се бори да се поправят приетите „безумни поправки в Конституцията“. 

„Ще се борим за предоговаряне на т. нар. Зелена сделка с Европейския съюз. Няма да позволим въвеждането на джендър идеологията. Трябва да се спре и цикличността от държавни заеми“, каза Петров. 

Чуйте какво каза още той.

Анатоли Станев, втори в листата от кандидати за народни представители, призова на 9 юни жителите на Русенска област да дадат своята категорична подкрепа с номер 1 в хартиената бюлетина и при гласуването с машина.

/ На снимката: (от ляво надясно) Илиян Илиев, Стойчо Минков, Татяна Нахабедян – областен координатор на политическата сила, Драгомир Петров – водач на листата, и Анатоли Станев./

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: