Водещи регионални предприемачи на фокус в програмата на Digital4Ruse

Водещи регионални предприемачи на фокус в програмата на Digital4Ruse

За трета поредна година Digital4Ruse: Дигитални възможности за бизнеса превръща град Русе в център за иновации и бизнес развитие. „Доходно здание“ ще бъде домакин на събитието и на 13 април ще събере водещи експерти с дългогодишен и доказан опит в сферата на дигиталния маркетинг, изкуствения интелект, киберсигурността и дигиталното предприемачество.

Програмата на събитието е насочена към обсъждане на актуални теми като европейското финансиране на дигиталните трансформации, успешни стратегии за излизане на международния пазар и разработване на ефективни дигитални маркетинг стратегии. За първи път в историята на Digital4Rusе, конференцията ще представи изпълнителните директори на водещи компании и едни от най-големите работодатели на област Русе, които ще споделят своята опит и историята на успеха си с гостите. Както обикновено програмата на събитието ще представи различни формати – от панелни дискусии и презентации до иновативния формат „горещ стол“, където лекторите ще бъдат поставени пред директни въпроси и ще трябва да дадат конкретни решения.

Сред водещите лектори тази година ще бъде и Диана Аврамова, управител на Областен информационен център-Русе, която ще представи ценна информация относно дигитализирането на бизнеса чрез европейско финансиране. Първата дискусия на тема „Дигиталното бъдеще на бизнеса в региона“ ще очертае предизвикателствата и ще предложи реални решения на проблемите, стоящи пред компаниите в Русе в процеса на тяхната дигитализация. Темата за киберсигурност и как да защитим бизнеса си в дигитална среда ще бъде разгледана от Пламен Цветанов.

Форматът на конференцията Digital4Ruse дава възможност на участниците да се срещнат и обменят идеи и контакти с водещи фигури в бизнеса, да разширят своите професионални мрежи, да се запознаят с най-новите трендове и технологии в дигитализацията и да изпреварят конкуренцията.

Конференцията Digital4Ruse се осъществява в партньорство с Община Русе, Българска стопанска камара, Enterprise Europe Network, Българска асоциация по информационни технологии, Българска Е-комерс асоциация, Българо-Румънска търговско-промишлена палата, Българска предприемаческа асоциация, Русенска търговско-индустриална камара и други.

Сподели: