Вокално студио „Слънчеви ноти“ получи грамота от президента Румен Радев

Вокално студио „Слънчеви ноти“ получи грамота от президента Румен Радев

Време за прочитане: < 1 мин.

Президентът на Република България Румен Радев удостои Вокално студио „Слънчеви ноти“ с грамота за проявена съпричастност и принос в реализирането на „Българската Коледа“ – благотворителната инициатива в подкрепа на здравето на българските деца.

В три поредни години – 2017, 2018 и 2019 г. студиото с ръководител Наталия Константинова провежда самостоятелни коледни концерти. Те са придружени от базар, на който се продават ръчно направени коледни украси и картички.

Малките певци сами изработват коледните изделия, а всички събрани средства са за благородната кауза. По този начин те искат да дадат пример на своите връстници, като помагат чрез труда си на деца в неравностойно положение.

Целта на ръководителя г-жа Константинова, както и на сърцатите родители, е децата да научат, че чудото на Коледа не са само подаръците под елхата. Това е доброто, което всеки може да стори, за да получат децата в нужда вяра и любов.

Тази година заради пандемията средствата се набират с обаждане на номер 0900 1117 за фиксирани абонати на Vivacom, A1 и Telenor, както и със SMS на номер 1117.

Може да бъде направен и банков превод към ОББ: За „Българската Коледа“ IBAN:  BG13UBBS80023300186210, BIC код: UBBSBGSF.

От Вокално студио „Слънчеви ноти“ отправят апел към русенци да се присъединят към милосърдната кауза.

Сподели: