Вокално студио „Слънчеви ноти“ получи грамота от президента Румен Радев

Вокално студио „Слънчеви ноти“ получи грамота от президента Румен Радев

Президентът на Република България Румен Радев удостои Вокално студио „Слънчеви ноти“ с грамота за проявена съпричастност и принос в реализирането на „Българската Коледа“ – благотворителната инициатива в подкрепа на здравето на българските деца.

В три поредни години – 2017, 2018 и 2019 г. студиото с ръководител Наталия Константинова провежда самостоятелни коледни концерти. Те са придружени от базар, на който се продават ръчно направени коледни украси и картички.

Малките певци сами изработват коледните изделия, а всички събрани средства са за благородната кауза. По този начин те искат да дадат пример на своите връстници, като помагат чрез труда си на деца в неравностойно положение.

Целта на ръководителя г-жа Константинова, както и на сърцатите родители, е децата да научат, че чудото на Коледа не са само подаръците под елхата. Това е доброто, което всеки може да стори, за да получат децата в нужда вяра и любов.

Тази година заради пандемията средствата се набират с обаждане на номер 0900 1117 за фиксирани абонати на Vivacom, A1 и Telenor, както и със SMS на номер 1117.

Може да бъде направен и банков превод към ОББ: За „Българската Коледа“ IBAN:  BG13UBBS80023300186210, BIC код: UBBSBGSF.

От Вокално студио „Слънчеви ноти“ отправят апел към русенци да се присъединят към милосърдната кауза.

Сподели: