областен управител данаил ковачев

Всеки последен вторник на месеца областният управител на Русе Данаил Ковачев ще има приемен ден

Всеки последен вторник на месеца от 14.00 до 16.00 часа областният управител на Русе Данаил Ковачев ще има приемен ден. „Приемният ден е сред механизмите, които позволяват непосредствена връзка с гражданите. За мен това е особено важно, защото приоритет в дейността на администрацията трябва да бъде това да сме полезни на гражданите. Считам, че всяка институция е необходимо да бъде достъпна и отворена за контакти“, коментира Ковачев. При необходимост на срещите с гражданите ще присъстват и експерти от Областната администрация. „Подходът ми на работа ще е насочен към реалното решаване на проблемите на хората от областта“, увери Ковачев, като той бе категоричен, че ще се работи бързо и целенасочено за разрешаване на съответните проблеми.

За среща с областния управител е необходимо предварително записване на телефонен номер: +359 82 812 223 или e-mail: [email protected]. Записването може да стане на посочения телефон всеки работен ден от 09.00 до 17.30 часа.

Вчера Ковачев проведе първия си приемен ден откакто встъпи в длъжност като областен управител. Сред темите, които вълнуваха най-вече гражданите преобладаваха битовите въпроси и възможностите за по-бързо административно обслужване.

Сподели: