Всички нововъведения в обучението на най - малките бяха представени на учителите от детските градини на територията на област Русе

Всички нововъведения в обучението на най – малките бяха представени на учителите от детските градини на територията на област Русе

През изминалата седмица ОУ “Никола Обретенов” – член на Асоциацията на Кеймбридж училищата, беше домакин на обучение за учители от детските градини на територията на област Русе.

Издателство “Клет България“ и екипът му от град Русе избраха ОУ „Никола Обретенов“, за да представят всички нововъведения в обучението на най – малките – децата от 1-ва до 4-та възрастови групи. Повече от 90 педагози от повечето детски градини на област Русе имаха възможност да разгледат отблизо обучителните системи, предлагани от издателството.

Специални гости на събитието бяха г-жа Венета Христова – дългогодишен главен редактор на марката “Булвест”, и г-н Цветомир Атанасов – регионален мениджър на издателството, а в онлайн връзка се включи и г-жа Ясена Христова – част от редакторския екип на “Клет България“.

Всички наши гости имаха възможността да се докоснат до приятната атмосфера и позитивната среща с училището, да обменят професионален опит и да потърсят възможности за промяна и трансформация на своята преподавателска дейност.

Сподели: