Въведена е временна организация на движението по улиците „Филип Станиславов“ и „Зорница“

Въведена е временна организация на движението по улиците „Филип Станиславов“ и „Зорница“

Със заповед на кмета на Община Русе от 25.11.2021 г. е въведена временна организация за безопасност на движението (ВОБД) на ул. „Филип Станиславов“ в участъка от ул. „Изгрев“ до ул. „Зорница“ и на ул. „Зорница“ в участъка от ул. „Слави Шкаров“ до бул. „Христо Ботев“ за обект: „Реконструкция и подмяна на съществуващи довеждащи водопроводи от ПС II подем до ПС III подем“. Срокът на действие на ВОБД и за двете улици е до 24.12.2021 г. включително.

По проект ул. „Филип Станиславов“ не се затваря за движение на МПС, като строително монтажните работи (СМР) ще се извършват със заемане на северното платно. Движението на МПС и пешеходците ще се осъществява  двупосочно по южното платно и по незаетите тротоари.

Ул. „Зорница“ в участъка от ул. „Слави Шкаров“ до бул. „Христо Ботев“ също не се затваря за движение на МПС. Строително монтажните работи (СМР) ще се извършват със заемане на части от уличното платно.

Призовават се водачите на МПС и пешеходците да се движат по незаетите части от уличните платна и тротоарите, с повишено внимание и при стриктно спазване на поставената пътна сигнализация.

Сподели: