Възпитаници от Русе и Две могили на КСТ "Фламинго 98" се представиха на третия регионален фестивал по спортни танци "Лудогорие"

Възпитаници от Русе и Две могили на КСТ „Фламинго 98“ се представиха на третия регионален фестивал по спортни танци „Лудогорие“

Вълнуващо събитие зад гърба ни! Отминалият домакински регионален турнир в гр. Разград беше изпълнен с енергия, стил и невероятни изпълнения на танцовия паркет.

На третия регионален фестивал по спортни танци „Лудогорие“ (Cartoon Cup 23 – гр. Разград), организиран от КСТ „Фламинго тийм“ се събраха талантливи танцьори от Русе, Кубрат, Тутракан, Силистра, Варна, Велико Търново готови да покажат своите умения и страст към спорта и изкуството.

Състезанието беше истинско шоу, пленяващо сърцата на зрителите. От елегантните валсове до динамичните ча-ча-ча, всяко изпълнение беше като уникален израз на стил и емоция.

Честито на всички възпитаници от гр. Русе и гр. Две могили при ОДК „Д-р Пангелов“ за тяхната страст и преданост.

Специални благодарности на всички участвали в организацията на този турнир: г-н Цветомир Панчев, г-жа Ралица Иванова, г-жа Капка Иванова, г-жа Йовита Георгиева, г-н Николай Йорданов и г-н Йордан Йосифов. Всичко това е свидетелство за силата на изкуството да обединява хората и да създава магия на танцовия паркет.

Очакваме с нетърпение до следващите танцови приключения и вълнуващи изяви на талантливите ни танцьори.

Сподели: